Du bara måste passa på 23:25, 2014-12-06 connie

Här sitter man på sin fina balkong och bara njuter av det sköna vädret. Känns ju verkligen hur bra som helst för just nu vill man ju inget hellre än att kunna göra det som man vill och behöver och speciellt när det kommer till de sköna vädret. Ska skriva ett brev snart till mitt fadderbarn med och bara vara snäll och duktig idag. Sen ska man götta sig med ett nice alternativ av kebab ...

Bygga garaget själv 13:32, 2014-12-06 connie

Har du någonsin tänkt på att bygga ett garage själv och för hand? Nej, jag tänkte väl det. Många har aldrig tänkt tanken men det är intressant att det finns att köpa garage byggsats för alla instanser och för alla som är med i leken. Jag kan ju tycka att man ska se till att bygga själv om man är mån om att göra det bra och ifall man kan göra det. Men har ...

Nog eens gaan kijken. 09:56, 2014-09-08 tibold

Ik was al een tijdje niet meer op kantoor in Maastricht geweest nadat ik hier vorige keer als bemiddelaar moest optreden toen er een conflict opgetreden was toen er een nieuwe opdracht was binnen gekomen en er beslist moest worden hoe ze dit zouden gaan aanpakken. Er waren inderdaad heel wat verschillende manieren, maar je kan natuurlijk niet elks op je manier gaan werken wanneeer je een gezamelijk werk in moet dienen.

Bra massage 15:18, 2014-05-19 koressa

Jag har ibland som ni vet problem med mitt lymfsystem. Det renar inte kroppen som det borde så jag får hjälpa det på traven. Nu har jag provat en massage som ska hjälpa kroppens lymfsystem att komma igång och det verkar fungera. Det är en lugn och skön massage och det har hjälpt mig att bli av med en del svullnader som jag har i kroppen. Det gör att värken minskar. I övrigt mår jag ...

Gisteren toch begonnen. 11:46, 2014-05-19 tibold

Nu ben ik begonnen met de grote kuis in de keuken. Dat was echt eens nodig kan je wel geloven daar ik elke dag pas laat aankom van het werk en dikwijls s'morgens vroeg weer weg moet en dus geen tijd heb om die keuken eens deftig op te ruimen. In het weekend ben je dan zo pomjp af dat je er ook niet meer wil aan beginnen om die keuken op te kuisen. igsteren ...

Dat moet hij zelf maar weten. 21:16, 2014-04-19 tibold

Een vriend van me vroeg me of ik van het weekend met hem mee wou gaan helpen nu hij zijn opslagruimte te huur heeft gezet en hij nog alle Rommel er uit moet halen. Nu, ik help graag mijn vrienden en heb geen enkle probleem met dergelijke jobjes, maar toch niet tjdens het paasweekend zeker. Ik begrijp zelfs niet dat hij zelf niet gewoon thuis samen is met het gezinnetje. Nu hij moet het zelf ...