Them Downers

Körkort för föräldrar 01:20, 2015-07-23 stillmann

Många gånger så har jag tyckt att man här i Sverige ska legalisera körkort för att få ha barn då man har sett föräldrar som varit helt från vettet. De föräldrar som jag särskillt tänker på är alla de lattemammor som går och fikar inne i city. Barn för dem är som någon extra gucciväska eller en mobilaccesoar. Med deras barnvagnar så pratar de i telefonen, samtidigt som de powerwalkar mot rött och förväntar sig ...

Helgen 12:06, 2015-07-22 stillmann

Hej alla på bloggen! Alltså åh gårdagen var så bra. Jag och Pontus åt middag på tapas kungsholmen och det var verkligen hur gott som helst. Jag beställde in några olika varianter, min favorit var de så tapasburgarna som smakade som himlen själv. Efter det mötte vi upp några gamla vänner som var på en bar i Kungsholmen och hängde med dem ett tag sedan drog vi vidare till ett annat favoritställe där jag ...

De har bröllopsdag idag. 21:40, 2015-07-12 kenw0810

Ojdå. Såg just i tidningen att viktoria och hennes prins daniel har varit gifta i ett år redan. Men det var egentligen inte det som var ojdå utan att mina föräldrar har bröllopsdag idag och det har jag glömt bort. Bröllopsdagar är stort i vår släkt och firas med pompa och ståt. Så det blir till att ringa och gratta dem nu på morgonen och sedan ge mig iväg och köpa något fint vin eller ...

Vårt färdmedel 05:59, 2015-07-12 kenw0810

Jag och min man funderar på att byta in vår bil mot en något större. Vi kommer att köpa bilen hos en återförsäljare som säljer bilar i Haninge. Min man tycker om att dyka och vill gärna kunna ha med sig dykutrustningen i bilen. Den bil som vi har idag är en fin bil och den går mycket bra. Det är bara det att den har lite för trångt bagageutrymme, vilket inte en lite ...

Ik wil het echt weten. 12:46, 2015-05-11 darrell

Deze avond heb ik na het werk een afspraak bij de focwa in Alphen om eens te bespreken wat er met mijn wagen moet gebeuren nadat ik hier een redelijk ernstig ongeval mee heb gehad vorige week en dus sindsdien mijn wagen daar aan de kant staat. Zowel ik als de schadegarant wachten nog altijd op een antwoord van de verzekering om te weten te komen wat er nu met de wagen moet gebeuren. ...

In deze bureaucratie. 17:45, 2015-05-03 darrell

Ik hoop dat ik alles nog heb kunnen vinden en dat ik alle juiste papieren opgestuurd heb om die apostille stempel te kunnen verkrijgen en dat ik niet nog eens opnieuw met de ganse aanvraag moet beginnen zoals ik vorige week aan de hand had. Nu moet het echt in orde komen anders ga ik veel te laat zijn met dat papierwerk voor het werk. Dat is toch ook altijd het probleem natuurlijk met ...

Klyftpotatis 18:31, 2015-04-01 josman415

Här är ett enkelt sätt att göra perfekt klyftpotatis, hemlagad och så mycket bättre än pommes frites, smakmässigt såväl som hälsomässigt. Dessutom billigare. Det finns ingen anledning att någonsin äta pommes igen. Såhär gör man: Tvätta potatisen noga och skär dem i klyftor på längden, fyra av varje potatis. Koka dem i saltat vatten exakt tre minuter. Häll av vattnet och låt dem ånga av. I en ugnssäker form blanda smör, rapsolja, vitlök och kryddor. ...

elinstallationer stockholm 11:32, 2015-03-02 connie

Det finns mycket som hemmafixaren kan klara av på egen hand, sedan finns det sådant som måste överlåtas åt de behöriga. För elinstallationer i stockholm vänd dig till experterna. Greja inte med elarbeten själv; det krävs behöriga elinstallatörer till sådant, dels för din och familjens säkerhet, dels av försäkringstekniska skäl. Om det krisar finns det även jourhavande elektriker tillgängliga. Inget elarbete är för stort eller för litet. Du kan få hjälp med allt när ...

Äppel, päppel... 19:32, 2015-02-26 iwaszko

Cox Orange, Hawthornden, Granny Smith, Cellini, Grand Richard, Pomme de Gravenstein Rouge, Transparent Jeune de Revel, Ribston Peppin, Boiken, Signe Tillisch, Devonshire Quarrenden, Glanz-Reinette, Golden Noble, Scarlet Pearmain, Transparent Blanche, Cox Pomona, Baumans Reinette, Grand Alexander, Pomme de Gravenstein Jaune, Barlovskoje. Dessa namn står på mitt fina påslakan. Det är namn på olika äppelsorter, och det finns en vacker illustration av den aktuella sorten ovanför varje namn. Tyget, som har några år på nacken, men ...

Valen är många 00:57, 2015-02-25 josman415

På eniro hittar jag massa olika företag såsom badrumsrenoveringar kungälv, badrumsrenoveringar hemma och så vidare. Ibland önskar man att det fanns högst som man kunde välja emellan. Om företagen ändå hade samma priser så skulle även det underlätta. Jag tror att min käre make får sköta letandet. Det är ju ändå han som kan om sådant. Jag kan ställa upp och välja färg och format, när han hittat firman som utför jobbet. Man får ...