Them Downers

Cocktailmottagning 11:49, 2016-02-08 kairi559

En av mina vänner skulle gifta sig i sommar som vi ska ha fest hemma hos henne på lördag. Hon är duktig på att laga mat så vi kommer att ordna drycker. Eftersom vi kommer att vara cirka 10 personer, tänkte vi att göra nånting rolig och ha en cocktailkväll. Jag hittade catering nacka som kan fixa cocktailmottagning. Vi skulle även ha en klädkod och alla ska kläda sig i nånting vit. Det kommer att ...

Investeringar 20:40, 2016-01-30 nevins

Att försöka uttala långa ord och uttryck bör ses som en investering eftersom man då arbetar mot att inte hamna i hippopotomonstrosesquippedaliofobins fälla vilket skulle kunna drabba den bäste! För hippopotomonstrosesquippedaliofobi är precis det vi pratar om - att ha rädsla för långa ord - om jag nu är rätt informerad och korrekt upplyst och det hoppas jag för annars blir jag en typ som far med osanning och det är ju inte önskvärt! Så ...

Cool uppfinning, i ordets rätta bemärkelse 11:54, 2016-01-30 nevins

Idag var jag med och såg en torrisblästring för första gången. Sjukt coolt. dessa små ispellets dansade runt och slipade ner materialet till perfektion innan de förångades. Min undran är alltid när jag ser sådana här fantastiska saker ske. Vem kom på det? Vem funderade och kom på att självklart ska vi använda is för att slipa saker och så här ska det gå till. Det gäller inte bara sådana här saker. Vem kom ...

Daar kijken we naar uit. 15:17, 2015-10-16 darrell

Ik hoop dat die taxi naar Schiphol hier toch nog snel gaat zijn want anders wordt het nog bijzonder nipt om mijn vlucht te halen naar Rusland om daar die vergaderingen te gaan bijwonen met wat misschien onze belangrijkste zakenpartner zou kunnen worden als we tot een overeenkomst kunnen komen en dat het contract ondertekend is. het zou betekenen dat door er een enkele klant bij te krijgen we plots een dubbele omzet zouden ...

Ålder är bara en siffra 00:37, 2015-09-30 connie

Jag har en kompis som är gift med en man som är mycket äldre än henne. När de skulle gifta sig så var det många som frågade henne hur hon tänkte egentligen. Och även om jag träffatr honom en massa gånger och höll med henne om att han är perfekt för henne så kunde jag inte låta bli att frpga samma sak med. Det är väl en sak nu men om tjugoår är han riktigt ...

Mycket regnande 21:51, 2015-09-29 connie

Nu har det varit mycket regnande och idag har det regnat alldeles väldigt. Det regnade på morgonen och sedan så kom solen och lyste på oss och det var så skönt men mitt i allt solande så började det regna med regnbågar som följd. Sen så sken solen igen och det var så skönt, men nu är det molnigt och det står som spön i backen igen och det fyller väl någon funktion det med, ...

Cash money 21:05, 2015-09-29 connie

När det skall göras en klassresa så är alltid problematiken: Var skall vi få pengarna ifrån. Ja, det handlar om att man faktiskt kommer underfund med att det är en rolig sak som skall göras samtidigt som man också njuter mer av en rolig sak. Men om det inte är så enkelt att göra detta på ett sätt som gör så alla har råd, vad kan man göra då? Tjäna pengar till laget är ...

Underbara bränna 04:55, 2015-09-29 connie

När man talar om utseendet och om att göra något som inte fungerar bra så kanske man kan rätta till detta med en härlig bränna som gör skillnad. Ja, detta med att se lite brun ut gör mycket skillnad och varför inte bara satsa på det som verkligen är viktigt, nämligen en skön bränna. Ja, det handlar om att hålla kvalitén uppe på sitt utseende och varför inte bara göra detta på bästa möjliga sätt ...

En härlig sommar 18:55, 2015-08-28 pumita

Det har varit en härlig sommar hittills och jag hoppas att fortsättningen bllir lika fin som det som redan har varit alltså. Ingen blåst har det varit i juli att tala om och det passar mig precis. Men jag behöver inget regn nästa vecka för jag ska måla huset då. Och om blåsten håller sig borta så är det helt perfekt för mig och mitt målande med.  Jag ska börja med att ta ner några ...

Odling 10:47, 2015-08-28 pumita

"Trädgårdsrum Stockholm," läser jag i en stor annons i min dagliga morgontidning en vacker försommardag i början av juni. Jag ser vackra bilder på blommor och gröna växter och blir riktigt inspirerad att besöka detta växthus! Jag har faktiskt aldrig haft något stort trädgårdsintresse, men har på senaste året så smått börjat intressera mig för blommor och odlingar. Säkerligen eftersom många av mina vänner och även min Mamma pratat sig varma om hur terapeutiskt det ...