Them Downers

Underbara Afrika! 07:32, 2016-07-04 suasion

Har du en drömsemester? Vad är det för destination på den? Många har vi olika idéer på vad en perfekt semester är och i mitt fall är en perfekt semester en lång vit strand med turkos vatten. Men många andra vill göra lite mer roliga saker på semestern än att bara ligga på en strand och känna att detta är en sak för familjen. Ja, en del väljer att göra några safariresor och därigenom också ...

Bra förkortningar i ord 10:14, 2016-06-27 kairi559

Känner du till vad bra förkortningar handlar om och vet du hur mycket dessa gör för det moderna språket? Att ha bra förkortningar är som att kunna göra mer för att utveckla språket som hela tiden går framåt. Ta till exempel CRO, som är en populär förkortning som många använder, man kanske själv inte använt den men det kanske fungerar bra på dom som är igång och vet hur viktigt det är med att ...

Företagande som sätter spår 10:44, 2016-06-06 josman415

När man skall försöka hålla en bra nivå på företagandet så kanske man känner att det inte är så lätt eller att man kanske inte kan lyckas med detta på ett bra sätt. JA jag tror att man skall försöka satsa på ett bra företagande som sätter bra spår , på samma sätt som sker när man går i snön en kall vinterdag. Ja det handlar om att kunna göra något bra samtidigt ...

Ont i lungan 20:40, 2016-03-15 suasion

Tror jag måste ta mig in till sjukhuset igen. Den här lunginflammationen ger inte med sig i första taget verkar det som. Jag vet att det tar tid men det känns bara tyngre och tyngre att andas och så ska det ju inte heller vara. Kanske beror det på att det är ganska rått i luften nu. Jag skulle kanske behöva få andas in lite medicin. Det är inte första gången som jag får lunginflammation ...

Oj! 17:54, 2016-03-15 trzinkah

Ja verkligen, oj! För nu kom solen fram igen och det är så skönt med kvällssolen som lyser in genom fönstret. Kanske vi kan få en solig dag i morgon då eller hur? Men detta är första gången som solen lyser idag för det har nämligen vräkt ner massor av vatten och inga 2 millimeter inte som vi var lovade utan snarare flera gånger mer kan man säga faktiskt. Ja det har kommit mer än ...

Kära pappa 16:35, 2016-03-07 myrtie

Så min pappa skickade mig ett sms idag om någonting som hette terrazzotrappsteg och jag va först helt bara att vad i hela världen är de här, liksom jag har inte ens frågat någonting om det så jag förstod verkligen inte varför han skickade det just till mig men sen när han ringde mig och han sa att han hade skickat fel så blev jag så lättad men jag tyckte synd om min bror ...

En gång varje år 19:36, 2016-02-11 kenw0810

Förut så reste vi till Barcelona en gång per år för att hälsa på alla våra kompisar som bor där, men även för att njuta av staden, men i år så kommer jag inte att ha åkt dit. Frugan ska dit ner som sagt, men inte jag. Vi kommer inte att åka en till sväng dit ner heller i år, så det kommer att få bli nästa år som vi åker tillsammans dit. Många av ...

Cocktailmottagning 11:49, 2016-02-08 kairi559

En av mina vänner skulle gifta sig i sommar som vi ska ha fest hemma hos henne på lördag. Hon är duktig på att laga mat så vi kommer att ordna drycker. Eftersom vi kommer att vara cirka 10 personer, tänkte vi att göra nånting rolig och ha en cocktailkväll. Jag hittade catering nacka som kan fixa cocktailmottagning. Vi skulle även ha en klädkod och alla ska kläda sig i nånting vit. Det kommer att ...

Gåvor 19:29, 2016-02-06 regina

Berlocker är riktigt bra presenter, tycker jag. Man kan hitta så otroligt många olika varianter, vilket är inspirerande. Just nu är jag på presentjakt, eftersom en hel del av mina vänner fyller år inom den närmaste tiden. Jag googlar på smyckes-affärer i Stockholm och får upp en hel mängd olika butiker - både online-butiker och fysiska butiker. Det är ju väldigt smidigt att handla via internet - man behöver inte ens gå ut ut huset, ...

kroppen 15:27, 2016-02-05 pumita

Idag fick jag lära mig ett nytt ord av mina kompisar tryckkärl. Jag hade aldrig hört det förut tills dom sa det i en konversation. dom berättade till mig vad det betydde och sen fortsatte våran konversation vidare till andra grejer. vi hade verkligen en rolig tjej middag tillsammans för vi kom i fatt gamla goda tider som vi hade missat tillsammans. Efter den roliga tjej middagen så gick vi alla till busstationen och ...