Them Downers

Ont i lungan 20:40, 2016-03-15 suasion

Tror jag måste ta mig in till sjukhuset igen. Den här lunginflammationen ger inte med sig i första taget verkar det som. Jag vet att det tar tid men det känns bara tyngre och tyngre att andas och så ska det ju inte heller vara. Kanske beror det på att det är ganska rått i luften nu. Jag skulle kanske behöva få andas in lite medicin. Det är inte första gången som jag får lunginflammation ...

Oj! 17:54, 2016-03-15 trzinkah

Ja verkligen, oj! För nu kom solen fram igen och det är så skönt med kvällssolen som lyser in genom fönstret. Kanske vi kan få en solig dag i morgon då eller hur? Men detta är första gången som solen lyser idag för det har nämligen vräkt ner massor av vatten och inga 2 millimeter inte som vi var lovade utan snarare flera gånger mer kan man säga faktiskt. Ja det har kommit mer än ...

Kära pappa 16:35, 2016-03-07 myrtie

Så min pappa skickade mig ett sms idag om någonting som hette terrazzotrappsteg och jag va först helt bara att vad i hela världen är de här, liksom jag har inte ens frågat någonting om det så jag förstod verkligen inte varför han skickade det just till mig men sen när han ringde mig och han sa att han hade skickat fel så blev jag så lättad men jag tyckte synd om min bror ...

En gång varje år 19:36, 2016-02-11 kenw0810

Förut så reste vi till Barcelona en gång per år för att hälsa på alla våra kompisar som bor där, men även för att njuta av staden, men i år så kommer jag inte att ha åkt dit. Frugan ska dit ner som sagt, men inte jag. Vi kommer inte att åka en till sväng dit ner heller i år, så det kommer att få bli nästa år som vi åker tillsammans dit. Många av ...

Cocktailmottagning 11:49, 2016-02-08 kairi559

En av mina vänner skulle gifta sig i sommar som vi ska ha fest hemma hos henne på lördag. Hon är duktig på att laga mat så vi kommer att ordna drycker. Eftersom vi kommer att vara cirka 10 personer, tänkte vi att göra nånting rolig och ha en cocktailkväll. Jag hittade catering nacka som kan fixa cocktailmottagning. Vi skulle även ha en klädkod och alla ska kläda sig i nånting vit. Det kommer att ...

Gåvor 19:29, 2016-02-06 regina

Berlocker är riktigt bra presenter, tycker jag. Man kan hitta så otroligt många olika varianter, vilket är inspirerande. Just nu är jag på presentjakt, eftersom en hel del av mina vänner fyller år inom den närmaste tiden. Jag googlar på smyckes-affärer i Stockholm och får upp en hel mängd olika butiker - både online-butiker och fysiska butiker. Det är ju väldigt smidigt att handla via internet - man behöver inte ens gå ut ut huset, ...

kroppen 15:27, 2016-02-05 pumita

Idag fick jag lära mig ett nytt ord av mina kompisar tryckkärl. Jag hade aldrig hört det förut tills dom sa det i en konversation. dom berättade till mig vad det betydde och sen fortsatte våran konversation vidare till andra grejer. vi hade verkligen en rolig tjej middag tillsammans för vi kom i fatt gamla goda tider som vi hade missat tillsammans. Efter den roliga tjej middagen så gick vi alla till busstationen och ...

Pinsamt 21:29, 2016-01-31 nevins

Idag på jobbet så fungerade inte våran kopiator. Så sjukt drygt så det finns inte. Både jag om mina kollegor stod länge och väl och letade efter felet, men ingen kom på vad det var. Det jobbiga var att jag verkligen behövde skriva ut massor av viktiga papper. Så vi ringde till en reparationskille som kom så fort som han kunde och efter att han hade kollat i ungefär tre sekunder så konstaterade han att ...

Investeringar 20:40, 2016-01-30 nevins

Att försöka uttala långa ord och uttryck bör ses som en investering eftersom man då arbetar mot att inte hamna i hippopotomonstrosesquippedaliofobins fälla vilket skulle kunna drabba den bäste! För hippopotomonstrosesquippedaliofobi är precis det vi pratar om - att ha rädsla för långa ord - om jag nu är rätt informerad och korrekt upplyst och det hoppas jag för annars blir jag en typ som far med osanning och det är ju inte önskvärt! Så ...

Cool uppfinning, i ordets rätta bemärkelse 11:54, 2016-01-30 nevins

Idag var jag med och såg en torrisblästring för första gången. Sjukt coolt. dessa små ispellets dansade runt och slipade ner materialet till perfektion innan de förångades. Min undran är alltid när jag ser sådana här fantastiska saker ske. Vem kom på det? Vem funderade och kom på att självklart ska vi använda is för att slipa saker och så här ska det gå till. Det gäller inte bara sådana här saker. Vem kom på ...