Them Downers

En härlig sommar 18:55, 2015-08-28 pumita

Det har varit en härlig sommar hittills och jag hoppas att fortsättningen bllir lika fin som det som redan har varit alltså. Ingen blåst har det varit i juli att tala om och det passar mig precis. Men jag behöver inget regn nästa vecka för jag ska måla huset då. Och om blåsten håller sig borta så är det helt perfekt för mig och mitt målande med.  Jag ska börja med att ta ner några ...

Odling 10:47, 2015-08-28 pumita

"Trädgårdsrum Stockholm," läser jag i en stor annons i min dagliga morgontidning en vacker försommardag i början av juni. Jag ser vackra bilder på blommor och gröna växter och blir riktigt inspirerad att besöka detta växthus! Jag har faktiskt aldrig haft något stort trädgårdsintresse, men har på senaste året så smått börjat intressera mig för blommor och odlingar. Säkerligen eftersom många av mina vänner och även min Mamma pratat sig varma om hur terapeutiskt ...

Körkort för föräldrar 01:20, 2015-07-23 stillmann

Många gånger så har jag tyckt att man här i Sverige ska legalisera körkort för att få ha barn då man har sett föräldrar som varit helt från vettet. De föräldrar som jag särskillt tänker på är alla de lattemammor som går och fikar inne i city. Barn för dem är som någon extra gucciväska eller en mobilaccesoar. Med deras barnvagnar så pratar de i telefonen, samtidigt som de powerwalkar mot rött och förväntar sig ...

Helgen 12:06, 2015-07-22 stillmann

Hej alla på bloggen! Alltså åh gårdagen var så bra. Jag och Pontus åt middag på tapas kungsholmen och det var verkligen hur gott som helst. Jag beställde in några olika varianter, min favorit var de så tapasburgarna som smakade som himlen själv. Efter det mötte vi upp några gamla vänner som var på en bar i Kungsholmen och hängde med dem ett tag sedan drog vi vidare till ett annat favoritställe där jag ...

De har bröllopsdag idag. 21:40, 2015-07-12 kenw0810

Ojdå. Såg just i tidningen att viktoria och hennes prins daniel har varit gifta i ett år redan. Men det var egentligen inte det som var ojdå utan att mina föräldrar har bröllopsdag idag och det har jag glömt bort. Bröllopsdagar är stort i vår släkt och firas med pompa och ståt. Så det blir till att ringa och gratta dem nu på morgonen och sedan ge mig iväg och köpa något fint vin eller ...

Vårt färdmedel 05:59, 2015-07-12 kenw0810

Jag och min man funderar på att byta in vår bil mot en något större. Vi kommer att köpa bilen hos en återförsäljare som säljer bilar i Haninge. Min man tycker om att dyka och vill gärna kunna ha med sig dykutrustningen i bilen. Den bil som vi har idag är en fin bil och den går mycket bra. Det är bara det att den har lite för trångt bagageutrymme, vilket inte en lite ...

Ik wil het echt weten. 12:46, 2015-05-11 darrell

Deze avond heb ik na het werk een afspraak bij de focwa in Alphen om eens te bespreken wat er met mijn wagen moet gebeuren nadat ik hier een redelijk ernstig ongeval mee heb gehad vorige week en dus sindsdien mijn wagen daar aan de kant staat. Zowel ik als de schadegarant wachten nog altijd op een antwoord van de verzekering om te weten te komen wat er nu met de wagen moet gebeuren. ...

In deze bureaucratie. 17:45, 2015-05-03 darrell

Ik hoop dat ik alles nog heb kunnen vinden en dat ik alle juiste papieren opgestuurd heb om die apostille stempel te kunnen verkrijgen en dat ik niet nog eens opnieuw met de ganse aanvraag moet beginnen zoals ik vorige week aan de hand had. Nu moet het echt in orde komen anders ga ik veel te laat zijn met dat papierwerk voor het werk. Dat is toch ook altijd het probleem natuurlijk met ...

Klyftpotatis 18:31, 2015-04-01 josman415

Här är ett enkelt sätt att göra perfekt klyftpotatis, hemlagad och så mycket bättre än pommes frites, smakmässigt såväl som hälsomässigt. Dessutom billigare. Det finns ingen anledning att någonsin äta pommes igen. Såhär gör man: Tvätta potatisen noga och skär dem i klyftor på längden, fyra av varje potatis. Koka dem i saltat vatten exakt tre minuter. Häll av vattnet och låt dem ånga av. I en ugnssäker form blanda smör, rapsolja, vitlök och kryddor. ...

elinstallationer stockholm 11:32, 2015-03-02 connie

Det finns mycket som hemmafixaren kan klara av på egen hand, sedan finns det sådant som måste överlåtas åt de behöriga. För elinstallationer i stockholm vänd dig till experterna. Greja inte med elarbeten själv; det krävs behöriga elinstallatörer till sådant, dels för din och familjens säkerhet, dels av försäkringstekniska skäl. Om det krisar finns det även jourhavande elektriker tillgängliga. Inget elarbete är för stort eller för litet. Du kan få hjälp med allt när ...