Ik wil het echt weten. 12:46, 2015-05-11 darrell

Deze avond heb ik na het werk een afspraak bij de focwa in Alphen om eens te bespreken wat er met mijn wagen moet gebeuren nadat ik hier een redelijk ernstig ongeval mee heb gehad vorige week en dus sindsdien mijn wagen daar aan de kant staat. Zowel ik als de schadegarant wachten nog altijd op een antwoord van de verzekering om te weten te komen wat er nu met de wagen moet gebeuren. ...

In deze bureaucratie. 17:45, 2015-05-03 darrell

Ik hoop dat ik alles nog heb kunnen vinden en dat ik alle juiste papieren opgestuurd heb om die apostille stempel te kunnen verkrijgen en dat ik niet nog eens opnieuw met de ganse aanvraag moet beginnen zoals ik vorige week aan de hand had. Nu moet het echt in orde komen anders ga ik veel te laat zijn met dat papierwerk voor het werk. Dat is toch ook altijd het probleem natuurlijk met ...

Klyftpotatis 18:31, 2015-04-01 josman415

Här är ett enkelt sätt att göra perfekt klyftpotatis, hemlagad och så mycket bättre än pommes frites, smakmässigt såväl som hälsomässigt. Dessutom billigare. Det finns ingen anledning att någonsin äta pommes igen. Såhär gör man: Tvätta potatisen noga och skär dem i klyftor på längden, fyra av varje potatis. Koka dem i saltat vatten exakt tre minuter. Häll av vattnet och låt dem ånga av. I en ugnssäker form blanda smör, rapsolja, vitlök och kryddor. ...

elinstallationer stockholm 11:32, 2015-03-02 connie

Det finns mycket som hemmafixaren kan klara av på egen hand, sedan finns det sådant som måste överlåtas åt de behöriga. För elinstallationer i stockholm vänd dig till experterna. Greja inte med elarbeten själv; det krävs behöriga elinstallatörer till sådant, dels för din och familjens säkerhet, dels av försäkringstekniska skäl. Om det krisar finns det även jourhavande elektriker tillgängliga. Inget elarbete är för stort eller för litet. Du kan få hjälp med allt när ...

Äppel, päppel... 19:32, 2015-02-26 iwaszko

Cox Orange, Hawthornden, Granny Smith, Cellini, Grand Richard, Pomme de Gravenstein Rouge, Transparent Jeune de Revel, Ribston Peppin, Boiken, Signe Tillisch, Devonshire Quarrenden, Glanz-Reinette, Golden Noble, Scarlet Pearmain, Transparent Blanche, Cox Pomona, Baumans Reinette, Grand Alexander, Pomme de Gravenstein Jaune, Barlovskoje. Dessa namn står på mitt fina påslakan. Det är namn på olika äppelsorter, och det finns en vacker illustration av den aktuella sorten ovanför varje namn. Tyget, som har några år på nacken, men ...

Valen är många 00:57, 2015-02-25 josman415

På eniro hittar jag massa olika företag såsom badrumsrenoveringar kungälv, badrumsrenoveringar hemma och så vidare. Ibland önskar man att det fanns högst som man kunde välja emellan. Om företagen ändå hade samma priser så skulle även det underlätta. Jag tror att min käre make får sköta letandet. Det är ju ändå han som kan om sådant. Jag kan ställa upp och välja färg och format, när han hittat firman som utför jobbet. Man får ...

Bästa köpet 18:20, 2015-02-24 josman415

Idag så är min bror och provkör en honda i Östersund. Det känns ju spännande för man vet ju hur länge och hur mycket han har velat ha en sådan och nu kanske det blir ett stort och bra köp för honom så det är ju något man verkligen kan unna honom så här ska man fira om det blir av. Har ju själv en hoj. Är ju lite äldre än vad han är så ...

Man får se efter i alternativen 21:56, 2015-02-15 josman415

Idag har jag varit lite ute efter att kanske kunna hitta en helt ny bostadsrätt haninge. Det känns ju roligt för man behöver verkligen flytta. Det går ju verkligen inte att ha det så här längre som vi har. Först är det för trångt och sen får man inte ens göra någonting här och så kan man ju inte bara ha det. Så här blir det att man får försöka planera om lite. Jag vill ...

Ny mat 00:27, 2015-01-21 connie

Det finns många olika mat rätter och det är alltid kul att prova nya, ja det måste verkligen vara kul att jobba med att prova nya restauranger och se hur det smakar. Få nya smakupplevelser och få lite variation. Att pröva olika catering firmor kan också vara kul att pröva. Det finns verkligen så många olika catering firmor! Det finns catering i Nacka det finns catering i Stockholm ja det finns verkligen lite varstans. ...

Söka in 21:47, 2015-01-20 connie

Jag har faktiskt tänkt att jag ska söka in för att börja plugga internationell affärsjuridik, en kompis till mig pluggade det förut och det var något som han fick en hel del nytta av. Eftersom den finns här i Stockholm så kommer det inte heller att bli några avstånd för mig, så det känns otroligt skönt. Jag har dessutom börjat att spana in hur marknaden ser ut då jag verkligen vill komma igång med jobbet ...